Filma Random
BETA 50%
FavoriteLoadingAdd to favorites

Wer HD

45 Views

Një avokate merr në mbrojtje një njeri që dyshohet se ka masakruar një familje amerikane. Edhe pse ky njeri duket i qetë dhe i butë, shumë shpejt zbulohet se ai është përbindësh.

Mos Harroni te Komentoni posht ;)
Na Ndiqni ne Facebook

Filmat e Rekomanduara