Filma Random
BETA 50%
FavoriteLoadingAdd to favorites

Green Street Hooligans 2

43 Views

Pas kulmit të “Green Street Hooligans”, disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit më të shumtë në numër dhe më të mirë financuar të Milluollit.

Mos Harroni te Komentoni posht ;)
Na Ndiqni ne Facebook

Filmat e Rekomanduara