Filma Random
BETA 50%
FavoriteLoadingAdd to favorites

Brotherhood (2016) HD

25 Views

Fillimisht ishte Kidulthood, pastaj Adulthood dhe tani vjen vënia e fundit e Noel Clarke: Brotherhood. Semi përballon problemet e botës së re. Ai kupton se ajo gjithashtu vjen me probleme dhe sfida të reja me të cilat duhet të përballet dhe ai e di se kjo kërkon miqtë e vjetër për ta ndihmuar t’i mbijetojë rreziqeve të reja.

Mos Harroni te Komentoni posht ;)
Na Ndiqni ne Facebook

Filmat e Rekomanduara